Info bestuur.asp

Logo bestuur.asp

bestuur.asp

Sterkens Security biedt u meer dan 30 jaar ervaring in beveiliging. We integreren camerabewaking, alarmsystemen, brandbeveiliging en toegangscontrole tot één betrouwbaar systeem en zijn toonaangevend in de regio Antwerpen.

Succesformule
Onze succesformule is een combinatie van sterk advies, een perfecte installatie en een doorgedreven service na installatie.

Onze specialisten komen bij u langs. Ze luisteren naar uw noden en maken een grondige analyse van uw situatie. Dat alles vertalen ze in een professionele oplossing die duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

Ook na de installatie blijven we ons voluit voor u inzetten. Altijd is iemand bereikbaar, we volgen de koppeling met de meldkamer nauw op en onze medewerkers controleren geregeld de systemen die we hebben geïnstalleerd. Op die manier zijn u en uw eigendom veilig en nemen we uw zorgen weg.

Sterke waarden
Vanaf het prille begin tot op vandaag koestert Sterkens Security als onderneming een aantal sterke waarden. In de eerste plaats staat elke medewerker volledig ten dienste van de klant. Hij is alert voor nieuwe ontwikkelingen in de sector. Ook betrouwbaarheid is een waarde die we koesteren. En ten slotte draagt elke werknemer discretie hoog in het vaandel.

6000 klanten
Meer dan 6000 klanten hebben intussen voor de aanpak van Sterkens Security gekozen. Enkele referenties? Sterkens Security is de bevoorrechte beveiligingspartner van de Antwerpse haven (vaste klanten als Cepa, Ocha, Siwha, Ahlers, Ivens en installeerde ijzersterke beveiliging in de abdij van Westmalle, Natra All Crump & Loda in Malle, Groep Van Roey en Staalbeton nv in Rijkevorsel, Greif en Xeikon in Lier.